Huisstijl scan rond

Gratis Huisstijl Scan

Wat goed dat je er bent!

Je hebt onze ansichtkaart ontvangen met het aanbod voor een gratis huisstijl scan. Door het uitvoeren van deze scan kunnen we in kaart brengen:

  • of jullie huisstijl de juiste doelgroep aanspreekt en (nog) aansluit bij het karakter van de organisatie.
  • wat jullie kunnen doen om de zichtbaarheid van de organisatie binnen de doelgroep te vergroten.
  • hoe jullie energie, tijd en kosten kunnen besparen op jullie huidige design strategie.

Na het uitvoeren van de scan ontvang je van ons een huisstijlrapport met tips en een stappenplan voor eventuele verbeteringen m.b.t. jullie huisstijl en het vergroten van jullie zichtbaarheid. Scroll naar beneden om de scan te starten.

Esther blok

Voorstelrondje

Dag! Mijn naam is Esther Blok. Ik help organisaties in sport & leisure aan een onderscheidende visuele identiteit en maak de medewerkers zelfredzaam in design, zodat zij zelfstandig on brand huisstijl-uitingen kunnen maken en verspreiden.

Ik ben eigenaar van Templatoo: het portal waarmee je op basis van templates communicatie-uitingen maakt. Daarnaast geef ik maandelijks een LinkedIn nieuwsbrief uit over mijn ontdekkingen in de wereld van sport & leisure design en schrijf ik blogs voor ZwembadBranche (ZBB).

En wij ben jij? Laten we de scan starten want ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal! Scroll naar beneden voor de startknop. 

Start de huisstijl scan

Via de button hieronder start je de scan. Je beantwoordt hiervoor 18 vragen. Dat kost ongeveer een kwartier van je tijd. Daarna zijn wij aan de beurt!

Wij scannen jouw antwoorden en creëren een op maat gemaakt huisstijlrapport met tips en een stappenplan voor eventuele verbeteringen m.b.t. jullie huisstijl en het vergroten van jullie zichtbaarheid in de markt. 

Dit rapport sturen we je gratis op en is geheel vrijblijvend.

Volg de template trends!

Meld je aan en blijf op de hoogte van de slimme mogelijkheden en trends van templatiseren.

Contact

Templatoo
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar
hello@templatoo.nl

KVK 61939889
BTW NL002137083B68 

Privacybeleid